Pansiyon

1984 yılında yapılan pansiyon binası aynı yıl resmi olarak hizmete açılmıştır. Ancak deprem riskinden dolayı hakkında yıkım kararı verilmiştir. Bundan dolayı Yemekhanenin bulunduğu yeni binamızda 8 oda, 38 yatak kapasiteli geçici pansiyon bölümü oluşturulmuştur.

06-10-2017

Pansiyon öğrenci kapasitesi tam dolu hizmet vermektedir. 1 müdür yardımcısı, 1 aşçı 1 aşçı yardımcısı ve 1 hizmetli görev yapmaktadır.

Pansiyonda günde 3 öğün yemek çıkmakta olup hijyenik kurallara dikkat edilmektedir. 1 adet çamaşır makinesi ile öğrencilerin çamaşırları yıkanmakta olup, nevresim için sanayi tipi çamaşır makinesi bulunmaktadır. 2 adet şofben 24 saat hizmet vermektedir.

Pansiyonumuzda 24 saat süre ile nöbetçi öğretmenler görev yapmakta ve öğrencilerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenmektedir. Ayrıca etüt saatlerinde belletici ve nöbetçi öğretmenler öğrencilerimize derslerinde yardımcı olmakta ve düzenli ders çalışmalarını sağlamaktadırlar.
          Öğrencilerimiz serbest zamanlarında basketbol, futbol, voleybol gibi sporları yapmakta, satranç oynamakta ya da televizyon seyrederek stres atmaktadırlar.

Yayın: 07.01.2013 - Güncelleme: 19.03.2024 13:53 - Görüntülenme: 3586