Şbt

10., 11. ve 12. sınıfta veya beklemeli olup önceki sınıflardan sorumlu olunan derslere ait Sorumluluk Sınavları 06-09 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Alttan sorumlu dersler başarılmadan mezun olunamaz. Bu sebeple sorumlu olunan tüm derslerden sınava girilip, ders başarılmalıdır.

Sınav saatinden 10 dakika önce C Blok İdari bina girişi önünde hazır bulununuz.

Ock

‘Enerji Verimliliği’ Stratejiktir

Enerji verimliliği (EV), tüketilen enerjinin, üretimdeki miktar ve kaliteyi düşürmeden, ekonomik kalkınmayı ve sosyal refahı engellemeden en aza indirilmesidir. Daha geniş bir biçimde enerji verimliliği; üretim, iletim, dağıtım ve nihai tüketimdeki enerji kayıplarının önlenmesi, ileri teknoloji, teknikler, verimli ekipman ve prosesler ile hizmet/üretimi düşürmeden enerji talebinin azaltılması, enerjinin geri kazanılması gibi önlemlerin bütünüdür.

Ock

5 Ocak 2022 tarihi saat 11:00 de okulumuz konferans salonunda düzenlenecek olan Arif Nİhat Asya'yı Anma Törenimize tüm halkımız davetlidir.

İlçemiz İnceğiz Mahallesinde doğmuş, İlçemizin ve ülkemizin kıymetli şairini saygıyla anıyoruz.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı açıklamasında 2023-2024 eğitim-öğretim yılı çalışma-iş takvimi ile ilgili bilgi de verdi.

Kas

TÜM AKTİF VE BEKLEMELİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

21 ŞUBAT 2023 SALI - 24 ŞUBAT 2023 CUMA GÜNLERİ ARASINDA SORUMLULUK SINAVLARI YAPILACAKTIR.

ÖNCEKİ DÖNEMLERDEN SORUMLULUK SINAVINA KALAN DERSLERİNİZİ BU SINAVLARDA VEREBİLİRSİNİZ.

HEPİNİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Eyl

Tüm Velilerimiz davetlidir.

Kas

Okulumuz öğrencilerinin alanlarına yönelik olarak düzenlediğimiz Teknik Gezilerimiz devam ediyor.

MCS Metal Kelepçe firmasına yapmış olduğumuz teknik gezi programında Tesisat ve İklimlendirme Alanı öğrencilerimiz tesisat sistemlerinde kullanılan malzemeleri imalat yerinde incelediler. Mesleki eğitim alan öğrencilerde kalıcı öğrenmenin sağlanabilmesi ve de kendi alanlarının sektördeki yerlerini öğrenebilmeleri açıdan bu tarz teknik geziler son derece önemlidir. Bu konuda öğrencilerimizi misafir ederek desteklerini esirgemeyen , MCS Metal Kelepçe Firma Yetkilisi Sn. Mehmet SİVRİ ve Sn. Cengiz SİVRİ ye öğretmen ve öğrencilerimize göstermiş oldukları alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.